tisdag 9 oktober 2012

Fingervärk

Idag har jag skrivit på tangentbordet hela dagen.

Och tränat skivstång på lunchen.

Nu har jag träningsvärk i fingrarna.

Loggar ut och äter middag på stan. Det är jag värd.

4 kommentarer:

  1. Åh, vad kul att hitta tillbaka till din blogg igen!! (Jag måste erkänna att det var ett tag sedan jag kikade här).

    Svar: Jag funderar på epilator, om jag ska göra det själv. Behöver man smörja in benen eftert? Jag kan tänka mig att vaxa på salong. Det verkar så jobbigt att vaxa själv.

    SvaraRadera
  2. Vaxa själv är kletigt och jobbigt tycker jag, men det är väl en smaksak.

    Jag har en bra relation med min epilator, sätter på TV:n på hög volym och kör. Gör ont i början men man vänjer sig efter ett tag - som att plocka ögonbrynen ungefär. Men det tog ett tag innan jag vågade mig på bikinilinjen. Nu kör jag överallt.

    Men lägg lite pengar på apparaten - köp inte den billigaste. Kolla vad folk har skrivit om de olika modellerna på nätet. Jag har denna: http://braun.com/se/female-grooming/silk-epil-epilators/silk-epil-7-dual.html

    Jag brukar smörja med Aloe Vera - gel efteråt och inte duscha eller bada på sådär 12 timmar. Då brukar jag klara mig utan för mycket knottror.

    Tänk vad mycket man kan skriva om en epilator ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har inte dina hårstrån blivit inåtvända? Har läst att stråna kan börja växa inåt om man använder epilator. Yack för tipsen!!

      Radera
  3. Nope, men jag har starka, fina, svarta hårstrån som inte låter sig förstöras i första taget. Växa inåt är inte deras grej kan man säga ;-).

    SvaraRadera